Πρόσκληση Μελών στο 17ο Επιστημονικό Συνέδριο Ο.Ε.Θ.Α.Μ.Β.Α


Στα πλαίσια του συνεδρίου μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι και φέτος θα υπάρχει δυνατότητα παρουσίασης προφορικών ανακοινώσεων, βίντεο και ανηρτημένων ανακοινώσεων (Posters) από τα μέλη της Ο.Ε.Θ.Α.Μ.Β.Α. Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν με κάποια παρουσίαση, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο της εταιρείας κ. Αλβανό Ευστράτιο μέχρι τις 10-6-2021. Οι περιλήψεις των εργασιών να αποστέλλονται στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Επίσης, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η εταιρεία εξασφαλίζει τη διαμονή με ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο «Alexandra Beach» για την Παρασκευή 25-6-2021 και το Σάββατο 26-6-2021 όσων συναδέλφων το επιθυμούν.
Για την έγκαιρη κράτηση των δωματίων σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την αντιπρόεδρο κ. Σταμπουλή Δέσποινα (τηλ. 6944913685) ή τον πρόεδρο κ. Αλβανό Ευστράτιο (τηλ. 6932644246) μέχρι την 1 – 6 – 2021 .
Με δεδομένα που ακόμα είναι ρευστά θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την οργάνωση ενός ασφαλούς και επιστημονικά ενδιαφέροντος συνεδρίου. Λόγω της ιδιαίτερης υγειονομικής συγκυρίας και των δυσκολιών που υπάρχουν για την πραγματοποίηση του συνεδρίου παρακαλούμε να τηρηθούν οι παραπάνω προθεσμίες.
Περιμένοντας με μεγάλη χαρά να σας συναντήσουμε όλους στη Θάσο, σας στέλνουμε τους θερμότερους χαιρετισμούς μας.

Μετά τιμής
Εκ μέρους του Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ε. ΑΛΒΑΝΟΣ                                                Ε. ΠΑΥΛΙΔΟΥ

Εκτύπωση